14 Geweldige Mogelijkheden van WordPress Om Geld Te Verdienen

Wat zijn de mogelijkheden van WordPress? WordPress is eindeloos!

Je hebt waarschijnlijk een geweldig idee en hebt besloten om WordPress daarvoor in te zetten? Nou, dan ben je hier aan het juiste adres. De mogelijkheden van WordPress zijn eindeloos. WordPress is het meest krachtige en meest populaire platform om websites en blogs te bouwen. En het is nog vrij eenvoudig ook. In dit artikel laat ik je 14 verschillende mogelijkheden zien van websites die je kunt maken met WordPress, zonder dat je ook maar enige code hoeft te programmeren.

Wat kun je doen na het lezen van mijn artikel?

Na het lezen van mijn artikel ben je in staat WordPress eenvoudig om te draaien, als krachtig blog middel naar een website die voldoet aan jouw wensen. Met gemak kun je straks verschillende soorten websites maken om online geld te verdienen. In een paar klikken heb je straks een eigen advertentie website, een nieuwssite, een eigen dating website, een coupon “Daily Deals” website of een prijsvergelijking website. Wil je producten verkopen of een website op basis van affiliates? Ik ben de tel al kwijt….. Combineer je blog vaardigheden met een aantal krachtige WordPress plugins, installeer een gratis thema of schaf een premium WordPress thema aan met alle mogelijkheden ingebouwd. Ik laat het je zien.

Continue Reading

10 beste WordPress thema’s voor fotografie

Op deze pagina staan de 10 beste WordPress thema’s voor fotografie. Als je een WordPress website wilt zijn WordPress thema’s gemakkelijk te installeren en daardoor ook ontzettend populair. De uitermate gebruiksvriendelijkheid van dit platform zonder enige code te schrijven maakt het voor jou een simpel programma om je eigen website te maken in een handomdraai. Nou ja, het is wel iets meer dan dat….

Dit keer wil ik je kennis laten maken met de 10 beste WordPress thema’s voor fotografie. Alle thema’s zijn Premium WordPress thema’s en kosten tussen de € 30 en € 60. Elk thema is elke Euro waard, gereed voor smartphones en andere draagbare media, gemakkelijk te installeren en jij hebt dus een eigen website voor deze prijs! Mocht je hulp nodig hebben bij het installeren neem contact met mij op. Ik help je op weg!

Continue Reading

10 Beste WordPress Thema’s van augustus 2014

De meest gedownloade WordPress Thema’s van augustus 2014

Ondertstaande WordPress Thema’s zijn de meest uitgebreide Thema’s op dit moment. De mogelijkheden zijn eindeloos en met de meeste Thema’s kun je kiezen uit tientallen verschillende lay-outs. Dus als je een gevarieerd thema wilt moet je ze tóch even bekijken.

Avada

Avada WordPress Thema is op dit moment het best verkochte Thema. Met meer dan 70.000 gebruikers is het Avada WordPress Thema één van de best verkochte Thema’s aller tijden! Bekijk het meest complete WordPress Thema.

Avada WordPress Thema

Bekijk dit Thema Live | Download

Continue Reading