10 beste WordPress thema’s voor fotografie

Op deze pagina staan de 10 beste WordPress thema’s voor fotografie. Als je een WordPress website wilt zijn WordPress thema’s gemakkelijk te installeren en daardoor ook ontzettend populair. De uitermate gebruiksvriendelijkheid van dit platform zonder enige code te schrijven maakt het voor jou een simpel programma om je eigen website te maken in een handomdraai. Nou ja, het is wel iets meer dan dat….

Dit keer wil ik je kennis laten maken met de 10 beste WordPress thema’s voor fotografie. Alle thema’s zijn Premium WordPress thema’s en kosten tussen de € 30 en € 60. Elk thema is elke Euro waard, gereed voor smartphones en andere draagbare media, gemakkelijk te installeren en jij hebt dus een eigen website voor deze prijs! Mocht je hulp nodig hebben bij het installeren neem contact met mij op. Ik help je op weg!

Nieuwste en beste WordPress thema’s voor fotografie

Oshine WordPress Thema

WordPress thema's voor fotografie

Oshine heeft een creatieve WordPress thema en is ontzettend veelzijdig. Het thema is perfect voor fotografie websites. Het thema beschikt over verschillende lay-outs en oneindige opties voor kleur en beschikt over een drag & drop page builder. Dit WordPress thema neemt jouw fotografie website mee naar een volgend niveau!

Bekijk dit WordPress thema live | Download dit thema

Samba WordPress Thema

samba wordpress thema fotografie

Samba is een modern en overzichtelijk WordPress thema met meer dan 60 style variaties. Je hebt de beschikking over oneindig veel mogelijkheden om je website naar jouw smaak in te richten. De thema functionaliteiten, kleuropties, galerijen en meer zijn in te stellen via het gemakkelijke interface van de Theme options. Het thema is wereldwijd gebruikt en getest en zal perfect werken op tablets en smartphones. Overigens is de mogelijkheid ingebouwd om een webwinkelmodule zoals Woocommerce  te gebruiken.

Bekijk dit WordPress thema live | Download dit thema

Division WordPress Thema

division-wordpress-thema-fotografie

Division is waarschijnlijk één van de meest complete WordPress thema’s! Grafisch professioneel ontworpen, creatief en technologisch flexibel. Dit gebruiksvriendelijke WordPress thema is extreem krachtig en betrouwbaar. Je zult versteld staan van de mogelijkheden van dit WordPress thema en je zult de mooiste fotografie websites maken!

Bekijk dit WordPress thema live | Download dit thema

Tography WordPress Thema

WordPress thema's voor fotografie

Tography is een robuust thema, slim opgezet en zeer gebruiksvriendelijk. Of je nu een beginner bent of enige ervaring hebt met WordPress thema’s je zult blij zijn met het resultaat zonder enige code te hoeven schrijven. Als je een simpele maar uitermate professionele fotografie website wilt creëren ben je met Tography aan het juiste adres. WordPress thema’s voor fotografie starten bij Tography.

Bekijk dit WordPress thema live | Download dit thema

Timber WordPress Thema

wordpress thema fotografie

Timber is een uniek WordPress thema en speciaal ontworpen voor fotografie websites of andere creatieve portfolio websites waarbij je je werk kan tonen. Je bezoekers zullen een ervaring rijker zijn met een bezoek aan dit fotografie thema. Het is een modern WordPress thema in hoge resolutie en geschikt voor tablets en mobiele telefoons. Timber WordPress thema is ook geschikt om een webshop te integreren zoals WooCommerce. Het ultieme thema voor fotografie.

Bekijk dit WordPress thema live | Download dit thema

Moon WordPress Thema

moon-wordpress-thema-fotografie

Moon WordPress thema is een thema om gemakkelijk en overzichtelijk je portfolio te laten zien aan potentiële klanten. Het thema is responsive dus uitermate geschikt voor diverse soorten media zoals tablets en telefoons. Moon verhoogd de flexibiliteit van je website. Laat je mooiste foto’s zien met dit super thema van WordPress.

Bekijk dit WordPress thema live | Download dit thema

Soho WordPress Thema

wordpress website voor fotografie

Soho is een nieuw, creatief en professioneel WordPress thema voor fotografie websites en portfolio websites met een full screen layout. Met deze methode kun jij je foto’s op de beste manier laten zien aan je klanten. Soho heeft veel mogelijkheden waaronder easy color editing. Dit WordPress thema laad ook nog eens extra snel. De uitgebreide documentatie maakt je van een beginner tot expert in minuten!

Bekijk dit WordPress thema live | Download dit thema

Epix WordPress Thema

wordpress thema fotograaf

Een website met kwaliteit hoog in het vaandel! Epix is een trouwe bondgenoot voor jouw fotografie website. Een showcase met geweldige content presenteer je het best met Epix. Zonder enige programmeer kennis ben je in staat een geweldige website aan je klanten te showen. De mogelijkheden van dit WordPress thema is ongelooflijk en zal je verbazen. Epix is ontworpen en ontwikkeld door een zeer bekwaam auteur en heeft een 5 sterren review. Epix wordt geleverd met een Fullscreen grid, 3D carrousel en een geweldige slider.

Bekijk dit WordPress thema live | Download dit thema

Darkroom WordPress Thema

wordpress thema fotografie

De meest overzichtelijke en meest creatieve WordPress thema voor fotografen waarmee je je foto’s een nieuwe dimensie geeft! Darkroom WordPress thema is een zeer professioneel thema met een simpel gebruiksgemak voor beginners. Dit thema is klaar voor WooCommerce zodat een webwinkel gemakkelijk te integreren is. Wil je een simpel en gebruiksvriendelijk thema? Dan is Darkroom voor jou!

Bekijk dit WordPress thema live | Download dit WordPress thema

Diamond WordPress Thema

WordPress thema's voor fotografie

Waarschijnlijk één van de beste WordPress thema’s voor fotografie op dit moment! Diamond is een responsive thema die perfect getoond wordt op tablets en smartphones. Het is een modern en indrukwekkend thema met een Fullscreen slider die video ondersteund en afbeeldingen zodat je je mooiste werk kunt tonen. Iedereen kan met Diamond een website maken die voldoet aan de verwachtingen van je bezoekers.

Bekijk dit WordPress thema live | Download dit thema

Photolux WordPress Thema

Wordpress thema fotograaf

Photolux spreekt voor zichzelf. Vrijwel geen enkele moeite voor een beginner om dit thema volledig onder de knie te krijgen. Dit WordPress thema voor fotografen is uitermate geschikt voor het tonen van je portfolio. De website die je altijd hebt gewild heb je in een paar uur gemaakt!

Bekijk dit WordPress thema live | Download dit thema

Scroller WordPress Thema

Wordpress thema voor fotografen

Dit WordPress thema voor fotografen heeft de beschikking over talloze gemakkelijke opties die je een professionele website laten maken in een handomdraai. Scroller heeft de mogelijkheid om een slider te plaatsen en vele andere coole functies.

Bekijk dit WordPress thema live | Download dit thema

 

 

stefpng

Over Stephen

In 2009 ben ik gestart met mijn eigen webdesign bedrijf. Blogger en WordPress “addict”. Ik Blog over WordPress, SEO & Social Media. Vanaf heden focus ik me op snelle WordPress websites en help graag. Als je hulp nodig hebt met je WordPress website. Neem dan eens contact met me op.

Laten we kennismaken op Twitter, Facebook of Google+.

Actuele informatie over het optimaliseren van je WordPress website? Mis mijn 2-wekelijkse berichten niet en schrijf je in.

Ik spam je niet, belooft. 100% privacy over https.

Waarschijnlijk vind je deze ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *