14 Geweldige Mogelijkheden van WordPress Om Geld Te Verdienen

Wat zijn de mogelijkheden van WordPress? WordPress is eindeloos!

Je hebt waarschijnlijk een geweldig idee en hebt besloten om WordPress daarvoor in te zetten? Nou, dan ben je hier aan het juiste adres. De mogelijkheden van WordPress zijn eindeloos. WordPress is het meest krachtige en meest populaire platform om websites en blogs te bouwen. En het is nog vrij eenvoudig ook. In dit artikel laat ik je 14 verschillende mogelijkheden zien van websites die je kunt maken met WordPress, zonder dat je ook maar enige code hoeft te programmeren.

Wat kun je doen na het lezen van mijn artikel?

Na het lezen van mijn artikel ben je in staat WordPress eenvoudig om te draaien, als krachtig blog middel naar een website die voldoet aan jouw wensen. Met gemak kun je straks verschillende soorten websites maken om online geld te verdienen. In een paar klikken heb je straks een eigen advertentie website, een nieuwssite, een eigen dating website, een coupon “Daily Deals” website of een prijsvergelijking website. Wil je producten verkopen of een website op basis van affiliates? Ik ben de tel al kwijt….. Combineer je blog vaardigheden met een aantal krachtige WordPress plugins, installeer een gratis thema of schaf een premium WordPress thema aan met alle mogelijkheden ingebouwd. Ik laat het je zien.

Ik neem aan dat je al een WordPress website hebt. Heb je die nog niet, dan raad ik aan deze eerst aan te schaffen en mijn stap voor stap uitleg te volgen.

Al mijn websites host ik bij Vimexx of Versio:

hoe maak ik een wordpress website
Bekijk de Vimexx Hosting pakketten >>

versio-review

Bekijk de Versio Hosting pakketten >>

Wat voor websites kun je maken met WordPress?

 1. Veiling website
 2. Prijsvergelijking website
 3. Kortingsbonnen website
 4. Maak een vacature website
 5. Q & A website
 6. Lanceer een sociaal netwerk
 7. Bouw een webshop
 8. Je eigen nieuws website
 9. Advertentie website
 10. Ervaringen/ review website
 11. Affiliate website
 12. Makelaars website
 13. Dating website
 14. Reserveringssysteem mogelijkheden van WordPress

1. Een veiling website maken met WordPress

Wil je een eigen E-bay stijl, veiling website zelf beheren? Transformeer je WordPress website naar een veiling website met slechts een paar klikken. Geef bezoekers zelf de mogelijkheid om hun veilingen te beheren en je hebt er nauwelijks nog omkijken naar.

mogelijkheden van WordPress

Onderstaande mogelijkheden zijn prima om te starten met een kleine niche-markt veiling website.

Als ik jou was zou ik beginnen met een gratis WordPress thema uit de directory van WordPress deze gratis plugins installeren:

Ultimate WordPress Auction plugin >>
WP Auctions >>

Mijn ervaring is dat je uiteindelijk tóch moet betalen voor sommige extra en uitgebreidere functionaliteiten van een plugin. Als je op zoekt bent naar een alternatief, die is er. In onderstaande WordPress veiling thema’s zijn de benodigde opties geïntegreerd. Je hebt geen plugin meer nodig.

Essential veiling thema Demo >>
WP veiling thema van PremiumPress Demo >>

2. Prijs vergelijking website met WordPress

Hoe cool zou het zijn om je eigen prijsvergelijking website te bouwen in een paar minuten? Misschien heb je het weleens geprobeerd maar bent ergens afgehaakt in het hele proces. Dat kan ik begrijpen. Je kunt namelijk “verdrinken” in alle verschillende mogelijkheden om een prijsvergelijking website te maken. Geloof me.

Ik heb websites proberen te maken met complete CSV bestanden van Affiliate Partners zoals Tradetracker, met API’s gespeeld van andere affiliate bedrijven en nog meer. OMG, wat een f#cking verspilde tijd. Het kostte me soms weken en was uiteindelijk nog niet tevreden met het resultaat. Met een WordPress thema is het een fluitje van een cent.

prijsvergelijking website maken wordpress

Je kunt proberen om gratis WordPress plugins te gebruiken uit de WordPress directory. Maar verwacht niet te veel.

Bekijk de prijsvergelijking thema’s hier. Ik raad aan de volgende thema’s te gebruiken:

Compare WP theme >> and Price Compare theme >>

3. Kortingsbonnen website

Als je primaire doel is om een kortingsbonnen website te maken en geld te verdienen met affiliate links dan is WordPress echt de beste oplossing. Met een website zoals Dailydeals.nl of Socialdeals.nl kun je gegarandeerd inkomsten genereren van websites die kortingen aanbieden op hun producten of diensten.

Bekijk de WordPress kortingsbonnen thema’s en bouw je website in een paar eenvoudige stappen.

Andere koringsbonnen thema’s:

Clipper Thema van Appthemes is waarschijnlijk één van de beste WordPress kortingsbonnen thema’s. Ook Themeforest heeft een aantal fantastische opties.

kortingsbonnen-thema-wordpress

4. Maak een vacature website met WordPress

Het maken van een vacature website met WordPress is veel goedkoper tegenwoordig. Dankzij de mogelijkheden van WordPress is het installeren gebeurd in een handomdraai. Beheer je eigen vacature website, laat bedrijven vacatures plaatsen en laat sollicitanten reageren.

Ik heb geen goede, gratis opties kunnen vinden maar het Job Board thema Jobroller is waarschijnlijk het beste op de markt.

Een gratis plugin die je kunt gebruiken heet: Simple Job Board, en is te downloaden via de WordPress directory of via je WordPress admin panel.

Andere vacature website thema’s:

Job Board op PremiumPress >>

5. Q & A website

Wat kun je tegenwoordig niet online vinden? Je eigen vraag en antwoord website (Questions & Answer) is dé oplossing om je eigen community op te bouwen natuurlijk. Waar heb jij veel verstand van? Mensen zoeken naar vragen en er zijn altijd mensen die het antwoord weten. Er is geen betere plek om je eigen gemeenschap te antwoorden op vragen die ze hebben.

vraag en aanbod website wordpress

De beste gratis oplossing om een Q & A website te creëren is het installeren van BuddyPress, of donwload de gratis DW Q & A plugin.

Als je niet met gratis plugins wilt werken, wat ik overigens goed begrijp én je bent op zoek naar volledige mogelijkheden, bekijk dan deze onderstaande thema’s:

Ask it Thema van Elegant Themes >>
Robust Q & A Thema or Instant Q & A van Themeforest >>

6. Social Network met WordPress

Nou, we zijn al een eindje op weg. Je weet nu vast al wel hoeveel mogelijkheden van WordPress er zijn om een website te maken die voldoet aan jouw wensen. Maar we zijn er nog niet.

Het opzetten van een social network is ook één van de mogelijkheden. Als je al een WordPress website hebt, moet je PeepSo maar eens proberen. PeepSo is een lichte en volledig gratis, social network plugin voor WordPress. Met deze plugin bouw je moeiteloos een social network. Je kunt PeepSo downloaden van de gratis WordPress directory.

Premium optie: Bouw een social network website met Tiger Theme van Themeforest.

Aanbeveling: KLEO is een 5 sterren beoordeeld, Responsive, Retina Ready, Social Network WordPress Thema dat BuddyPress geïntegreerd heeft. >> Demo

social network maken met wordpress

7. Online winkel met WordPress

Wil je beginnen met het verkopen van producten of diensten? Hoeveel pogingen heb je al gedaan om een webshop te bouwen? Met WordPress begin je gemakkelijk je eigen webshop. Je hoeft je geen zorgen te maken over ontwerp, functionaliteit of veiligheid. Er zijn gratis opties en tal van webshop thema’s te vinden voor slechts tientallen Euro’s.

webshop maken met wordpress

Bekijk de gratis WordPress e-commerce Thema’s en plugins. Als je het mij vraagt, zou ik gaan voor WooCommerce. Ik raad het gebruik aan van een volledige e-commerce thema met alle functies die je nodig hebt voor je webshop.

Go PRO? Bekijk de E-commerce/ webshop thema’s van Elegant Themes.

8. Nieuws website

Zou het niet geweldig zijn om je eigen nieuws website te beheren? Ik zeg niet dat het gemakkelijk is, je moet er natuurlijk veel tijd en moeite in steken. Maar als je de tijd hebt. waarom niet? WordPress is een ideaal platform voor het bouwen van nieuws websites.

Nieuws websites zijn één van de meest populaire en meest winstgevende websites. Dus waar wacht je op?

nieuws website maken mogelijkheden van WordPress

Bekijk de gratis WordPress nieuws thema’s uit de directory van WordPress of wellicht heb je interesse in één van de betaalde versies van Themeforest. Zij hebben meer dan 100 nieuws thema’s met alle opties die je maar kunt bedenken.

9. Advertentie website

Een advertentie website is een geweldige manier om geld te verdienen zonder dat daar heel veel werk in gaat zitten. Je adverteerder doen tenslotte het grootste deel van het werk. Je hoeft alleen maar de advertentie te controleren, als je wilt.

advertentie website maken met wordpress

Natuurlijk zal je een aantal dingen moeten overwegen. Hoe beheer ik de advertenties? Keur ik ze automatisch goed of handmatig? Ik raad aan om te starten met een gratis mogelijkheid om te adverteren en de gebruiker een optie te geven om een betaald pakket af te nemen.

Geweldige gratis opties zijn er niet echt, maar voor $ 69 heb je hét thema voor een advertentie website, genaamd Classipress. Dit populaire en zeer krachtige thema is ontworpen door Appthemes en biedt heel veel opties. Tevens zitten alle updates in de toekomst er gratis bij. Ik heb er zelf een advertentie website voor ondernemers van gemaakt. Ik zou zeggen, plaats je profiel, gratis…..

Het beheren van deze website kost me € 8,50 per jaar, maar ik ben een stap dichter bij ondernemers die mogelijk een website nodig hebben. ?

10. Beoordeling/ ervaringen website

Wat is het eerste wat jij doet als je een product online wilt kopen? Nou, als ik voor mezelf spreek controleer ik altijd de reviews van het product.

Verzamel feedback van klanten, suggesties en laat ze ideeën met elkaar uitwisselen. Stel mensen in staat om anderen te helpen bij het maken van een aankoop beslissing.

klantervaringen website met wordpress

WordPress is een geweldig platform om een beoordelingen/ review website te maken zoals Trustpilot. Ben je er klaar voor?

Bekijk het Inreview thema van Elegant Themes of het Reviews Thema van Themeforest.

Gratis WordPress plugins:

WP Customer Review >>
WP Review >>

11. Maak een affiliate website

Wie wilt er nu niet extra passieve maandelijkse inkomsten genereren? Bouw je eigen affiliate website met behulp van WordPress. Je hoort me niet zeggen dat je er rijk van wordt maar met enige investering van tijd kun je een mooi maandelijks bedrag binnen harken. Zoek een niche en start met je eigen affiliate website. Bekijk de handige tools hieronder.

Aanbeveling: Installeer dit WordPress thema en combineer deze met WP All Import. Het is gratis maar er zijn beperkte mogelijkheden.

Wil je alles uit je affiliate website halen? Bekijk één van deze thema’s.

affiliate thema wordpress

TIP: Lees dit artikel met tips over het beheren van je affiliate winkel.

Begin geld te verdienen met het aanbieden van WordPress Thema’s en plugins:

Beste affiliate programma’s

AppThemes Affiliate Programma aanmelden >>

Themeforest Affiliate Programma aanmelden >>

Elegant Themes Affiliate Programma aanmelden >>

12. Makelaars website

Gebruik de mogelijkheden van WordPress om je eigen makelaars website/woning verhuur website te bouwen. Natuurlijk zijn een aantal elementen verplicht op zo’n website. je wilt wel voldoen aan het verwachtingspatroon van de bezoeker neem ik aan?

Alle functies die een makelaars thema nodig heeft vind je in onderstaande voorbeelden.

Bekijk het met 5 sterren beoordeelde Real-estate thema van Themeforest.

makelaars website maken met wordpress

Andere makelaars thema’s:

Pro Real-estate Thema’s >>
Real-estate Thema van PremiumPress >>
Elegant State van Elegant Themes >>

13. Dating website

Één van de meest winstgevende ideeën van het laatste decennium is waarschijnlijk om mensen elkaar online te laten ontmoeten. De dating industrie is op z’n zachts gezegd geëxplodeerd. Maar hey, de jaarlijkse inkomsten van een gemiddelde dating website tikt de miljoen wel aan. Waarom niet een klein stukje van dit succes meepakken?

dating website maken met wordpress

Begin met het maken van een dating website zoals Lexa of Parship.

Als je wilt kun je beginnen met gratis thema’s en plugins  maar verwacht er echt niet te veel van. Ik raad een WordPress Dating Thema aan met alle opties die je nodig hebt voor slechts $ 49 – $ 79.

Gratis dating plugin:

Recontre >>

Best beoordeelde Dating thema’s:

Sweet Date >>
Love story >>

14. Reserveringssysteem

WordPress heeft ook de mogelijkheid om een reserveringssysteem te integreren. Of je nu eigenaar bent van een restaurant, een kapsalon hebt of een hotel, met een reserveringssysteem beheer je met gemak alle afspraken.

booking-system-theme

Er zijn een paar goede plugins die je kan gebruiken:

Gratis plugins:

Booking Kalender >>
Checkfront online reserveringssysteem >>

Pro Thema’s:

Weet je niet waar je moet beginnen? Bekijk alle reserveringssysteem thema’s.

Ondernemers reserveringssysteem >>
Reis reserveringssysteem >>
Hotel reserveringssysteem >>

Conclusie

Zoals je kunt zien is WordPress ontzettend veelzijdig. Ik vind de mogelijkheden van WordPress echt te gek en eindeloos. Het creëren van verschillende soorten websites met behulp van dit systeem is super! Ik hoop dat je wat gehad hebt aan mijn artikel. Voel je vrij om je eigen mening te geven over deze lijst of wellicht heb jij nog een mogelijkheid die er prima bij past? Reageer dan >>

stefpng

Over Stephen

In 2009 ben ik gestart met mijn eigen webdesign bedrijf. Blogger en WordPress “addict”. Ik Blog over WordPress, SEO & Social Media. Vanaf heden focus ik me op snelle WordPress websites en help graag. Als je hulp nodig hebt met je WordPress website. Neem dan eens contact met me op.

Laten we kennismaken op Twitter, Facebook of Google+.

Actuele informatie over het optimaliseren van je WordPress website? Mis mijn 2-wekelijkse berichten niet en schrijf je in.

Ik spam je niet, belooft. 100% privacy over https.

Waarschijnlijk vind je deze ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *