10 Beste WordPress Hosting Bedrijven Op Snelheid Vergelijken Experiment

Snelheid en website prestaties belangrijker dan ooit!

Aandacht besteden aan de snelheid van je WordPress website is vandaag belangrijker dan ooit. Optimale website prestaties zijn niet alleen belangrijk om hoog in Google te komen maar het is ook prettig voor bezoekers op je website. Snelle websites zorgen voor een betere user experience en voor meer conversie. Als je een trage website hebt zullen bezoekers sneller afhaken en minder tijd spenderen op je website. Werk aan de winkel dus!

Je hebt slechts 3 seconden om de aandacht te trekken van je bezoeker c.q. potentiële klant. Er zijn studies bekend die aangeven dat voor elke extra seconde die een bezoeker moet wachten, 20% afhaakt. Na 3 seconden  zal het grootste deel van je klanten afhaken en op zoek gaan naar dezelfde informatie op een andere website. Dat is zonde toch…?

De keuze voor snelle WordPress hosting zorgt voor een betere beleving voor klanten op je website en kan zorgen voor meer verkopen. Zorg dat je dus een juiste keuze maakt als het gaat om je WordPress website hosting.

Beste WordPress hosting

Wat is dan de beste WordPress hosting verkrijgbaar? Ik ben van mening dat je niet zomaar af moet gaan op willekeurige reviews op het internet of van de WordPress hosting bedrijf zelf. Een klein beetje extra onderzoek kan je een hele hoop ellende besparen. Ellende en geld!

Continue Reading