15 Tips WordPress Website Beveiligen Tegen Hackers

Hoe beveilig ik mijn WordPress website op de juiste manier?

Hoe heb jij jouw WordPress website beveiligd? Op dit moment is 27% van alle website op het internet gemaakt met WordPress en daarmee het meest gebruikte Content Management System.

Aangezien WordPress ¼ marktaandeel bezit is het een zéér lucratief platform voor hackers.

Als je website eenmaal is gehackt kan dit hele vervelende gevolgen voor je hebben. De kans bestaat dat je website offline wordt gehaald door je webhost en is dan niet meer te bereiken. Óf verdwijnt uit de zoekresultaten van Google. Hoeveel potentiële klanten loop je hiermee mis? Wat is de uiteindelijke financiële schade?

Zeer waarschijnlijk moet er een expert aan te pas komen. Die zal onderzoek moeten doen, waarom en hoe de website is gehackt. De kans is groot dat de website schoongemaakt moet worden of er moet een nieuwe installatie plaats vinden. Dit brengt vaak hoge kosten met zich mee, is mijn ervaring. De kosten kunnen variëren van €250 – €500.

30 minuten investering

Waarom geen 30 minuten investering om even goed naar de beveiliging te kijken van je WordPress website? Oftewel, voorkom gewoon dat buitenstaanders toegang krijgen tot je WordPress website.

Met mijn 15 tips om je WordPress website te beveiligen ben je goed beschermd tegen aanvallen van buitenaf en is de kans zeer klein dat je gehackt wordt.

Continue Reading

14 Geweldige Mogelijkheden van WordPress Om Geld Te Verdienen

Wat zijn de mogelijkheden van WordPress? WordPress is eindeloos!

Je hebt waarschijnlijk een geweldig idee en hebt besloten om WordPress daarvoor in te zetten? Nou, dan ben je hier aan het juiste adres. De mogelijkheden van WordPress zijn eindeloos. WordPress is het meest krachtige en meest populaire platform om websites en blogs te bouwen. En het is nog vrij eenvoudig ook. In dit artikel laat ik je 14 verschillende mogelijkheden zien van websites die je kunt maken met WordPress, zonder dat je ook maar enige code hoeft te programmeren.

Wat kun je doen na het lezen van mijn artikel?

Na het lezen van mijn artikel ben je in staat WordPress eenvoudig om te draaien, als krachtig blog middel naar een website die voldoet aan jouw wensen. Met gemak kun je straks verschillende soorten websites maken om online geld te verdienen. In een paar klikken heb je straks een eigen advertentie website, een nieuwssite, een eigen dating website, een coupon “Daily Deals” website of een prijsvergelijking website. Wil je producten verkopen of een website op basis van affiliates? Ik ben de tel al kwijt….. Combineer je blog vaardigheden met een aantal krachtige WordPress plugins, installeer een gratis thema of schaf een premium WordPress thema aan met alle mogelijkheden ingebouwd. Ik laat het je zien.

Continue Reading

De belangrijkste WordPress Plugins voor je website in 2014

De belangrijkste WordPress Plugins voor een optimale website

Een website maken met WordPress is vrij eenvoudig. Maar na je WordPress installatie komt het…. Wat ga je doen om je website te voorzien van handigheidjes? WordPress werkt met Plugins om je website van diverse functionaliteiten te voorzien. Aangezien WordPress duizenden Plugins heeft en er dagelijks enkele tientallen bijkomen heb ik hieronder een selectie gemaakt van de belangrijkste WordPress Plugins die de basis zouden moeten vormen van elke website. Alle Plugins zijn gratis!

Als nieuwe gebruiker van WordPress zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Het scheelt dus dat ik er al een jaar of 6 mee werk.
Sommige Plugins bereiken hetzelfde effect maar nemen veel ruimte in beslag of zijn niet geheel juist gecodeerd zodat er foutmeldingen ontstaan. En dat is niet goed voor bijvoorbeeld de laadtijd van je pagina’s. Hierdoor wordt je website ook niet optimaal beoordeeld door Google en kan dit invloed hebben op je Ranking.

Continue Reading

WordPress plugin installeren

wordpress pluginsWordPress werkt onder andere met plugins. Dit zijn standaard tot zeer uitgebreide functies waarmee je je blog of website mee kan aanvullen zoals een nieuwsbrief, statistieken, caché functies, SEO functies en nog véél meer. Je kunt het bijna niet bedenken of er is een plugin voor. Er zijn talloze gratis plugins voor WordPress waar je uitstekend mee uit de voeten kunt.
Een aantal dingen om rekening mee te houden als je een plugin wilt installeren:

Controleer of de WordPress versie die je gebruikt de betreffende plugin ondersteund. Het kan namelijk zijn dat de plugin dan niet functioneert;
Dit kun je eerst controleren door een plugin op te zoeken in WordPress Admin.

Ga in het Dashboard van het WordPress Admin gedeelte naar Plugins. U ziet daar de geïnstalleerde plugins. Standaard worden er 2 plugins geplaatst na een installatie. Dat zijn Akismet en Hello Dolly. Akismet is een gehoste webservice die je tijd bespaart door een geautomatiseerd filtersysteem die spam uit je commentaar en trackbacks haalt.
De plugin “Hello Dolly” doet niets en kun je verwijderen.

Wprdpress plugins toevoegen

Druk op nieuwe plugin bovenaan of in het linker menu.

Helemaal bovenaan de pagina kan je kiezen tussen de populairste en nieuwste WordPress plugins of een plugin (ZIP-file) uploaden die je van een andere wesbite hebt gevonden. Onderaan kun je ook nog zoeken via de Tag’s.

wordpress plugins zoeken

In dit geval gaan we een SEO plugin opzoeken, controleren of het voldoet aan de laatste eisen en installeren.
Klik op Plugins zoeken:

Wordpress plugin installeren

Klik op details.
Als de plugin niet voldoet aan de huidige versie van WordPress krijg je een melding.
In het scherm zie je een hoop informatie. Aan de sterren kun je zien andere WordPress gebruikers dit een goede plugin vinden of niet.
Aan jou de keus!
Als je op Nu installeren klkt, moet je de plugin hierna alleen nog activeren. Klaar!

Continue Reading